Betű-tészta

2011. december 26., hétfő

Nyitva az RV, a Nagyerdő fekete gyöngyszeme.

Provance-i marharagu töpörtyűs nudlival --- Sertéskaraj császárszalonnás morzsában, szezámolajon grillezett zöldségekkel, remulád mártással   ---   Eszterházy torta mogyoróöntettel

Interjú a séffel, Medve Zoltánnal, a DÉ-n!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom)

Címkék

  • Bisztró (1)
  • Bolyki János (1)
  • Calico Jack Pub (2)
  • Czifray szakácsverseny (1)
  • Debreceni beszerzőhelyeim (2)
  • Fiatal Magyar Borász díj (1)
  • Franciaország (7)
  • Főoldal (29)
  • Gasztro-irodalom (1)
  • Gourmet vacsora Hajdúszoboszlón (2)
  • Gusta Bistro ételei (2)
  • Gál Sándor Emlékverseny 2012. (3)
  • Hol enni - mit inni? (10)
  • Interjúk (3)
  • Kik főznek ránk? (5)
  • Kistermelők (1)
  • Koreai ételek (2)
  • Mangalica Fesztivál (1)
  • Melange Kávéház (1)
  • Molekuláris gasztronómia (2)
  • Nemzeti Gulyás Nap (3)
  • Rédai Attila (1)
  • Rózsa Attila (1)
  • Séfek (1)
  • Éttermek (12)

Archívum

  • ►  2012 (6)
    • ►  május (5)
    • ►  január (1)
  • ▼  2011 (17)
    • ▼  december (3)
      • Nyitva az RV, a Nagyerdő fekete gyöngyszeme.
      • WACS Global Chefs Challenge 2011. november 19.
      • Hagyomány és evolúció 2011.
    • ►  május (3)
    • ►  április (2)
    • ►  március (5)
    • ►  február (2)
    • ►  január (2)
  • ►  2010 (30)
    • ►  december (2)
    • ►  november (2)
    • ►  október (14)
    • ►  szeptember (4)
    • ►  augusztus (5)
    • ►  július (3)
Betű-tészta

Reklámozd a saját oldaladat is

Rendszeres olvasók


Fotóim, és egyéb írásaim kizárólag írásos beleegyezésem után, a szerző és a forrás egyértelmű megjelölése mellett közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol az egész írás nem kerül közlésre, csak annak első sorai, majd a folytatásért a blogomra kattint az olvasó. Írásaimból idézetek formájában szövegrészek átvétele csak szerző és forrásmegjelölés mellett engedélyezett.


Elérhetőség: judit.galik@gmail.com

Keresés ebben a blogban

Oldalak

  • Főoldal
Egyszerű téma. Üzemeltető: Blogger.