A 10 fogásból álló különleges gourmet vacsora menüje 2010.09.18-án:
1. NATURA II.
(vargányás dió mousse)
2. GOOSE LIVER
(vákumban abált libamáj babérzselével)
3. TRUFFLE
(kukorica krémleves mozzarellával és szarvasgombával)
4. UNDER WATER
(vörös tonhalfilé sáfrányrizottóval és zöldborsó texturákkal)
5. FAT DUCK
(kemencében sült kacsamell, Merlot-ban párolt körtével, tárkonyemulzióval és habbal)
6. LN2
(Mojito sorbet)
7. SMOKE
(őzgerincfilé cukkínis palacsintával, sonkakrémes haséval, fürjtojással, kakukkfüves gombafüstben)
8. CHEESE
(sajtízelítők egri kecskesajtokból fűszeres gyümölcs chutney-val)
9. TONKA
(édeskömény streuzel tengerisós szárazkaramellel, tonkafelhővel és vaníliakrémmel)
10. AUTUMN
(cseresznyelikőr, kakaó, méz)
Őszi gourmet vacsorák időpontjai:
2. GOOSE LIVER
(vákumban abált libamáj babérzselével)
3. TRUFFLE
(kukorica krémleves mozzarellával és szarvasgombával)
4. UNDER WATER
(vörös tonhalfilé sáfrányrizottóval és zöldborsó texturákkal)
5. FAT DUCK
(kemencében sült kacsamell, Merlot-ban párolt körtével, tárkonyemulzióval és habbal)
6. LN2
(Mojito sorbet)
7. SMOKE
(őzgerincfilé cukkínis palacsintával, sonkakrémes haséval, fürjtojással, kakukkfüves gombafüstben)
8. CHEESE
(sajtízelítők egri kecskesajtokból fűszeres gyümölcs chutney-val)
9. TONKA
(édeskömény streuzel tengerisós szárazkaramellel, tonkafelhővel és vaníliakrémmel)
10. AUTUMN
(cseresznyelikőr, kakaó, méz)
Őszi gourmet vacsorák időpontjai:
2010. szeptember 18. (szombat)
2010. október 16. (szombat)
2010. november 20. (szombat)
A gourmet vacsorákról és képeiről bővebben itt .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése